جمعه 29 فروردين 1393
    فارسی | English

موفقیت چشمگیر داوطلبان آزمون لیسانس به پزشکی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران

1390/03/11

30 درصد پذیرفته شدگان کنکور لیسانس به پزشکی در کلاسهای جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران شرکت کرده بودند.

دکتر کیهان ور،مدیر تحصیلات تکمیلی معاونت آموزشی ،با بیان مطلب فوق افزود:دانشگاه علوم پزشکی تهران چهار سال است که با مصوبه وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی طرح پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع لیسانس را برگزار می کند.

وی افزود، این کنکور که به دلیل محدودیت های قانونی و سخت بودن شرایط پذیرش از نظر معدل دیپلم و لیسانس و شرط سنی ؛ یکی از سخت ترین کنکورهای فعلی کشور است سبب شده است تعداد افراد واجد شرایط کم باشد و رقابت فشرده ای بین داوطلبان برقرار باشد.

دکتر کیهان ور با بیان اینکه از  200 نفر داوطلب واجد شرایط  20 نفر پذیرش شده اند که 6 نفر از آنها در کلاسهای آمادگی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران شرکت کرده اند.

لازم به ذکر است امسال  83 نفر متقاضی شرکت در دوره لیسانس به پزشکی، به معاونت آموزشی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران مراجعه کرده اند که از این تعداد 11 نفر واجد شرایط شرکت در آزمون بودند و در این کلاسها شرکت نمودند.